Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003. publicerad här tidigare i april 2005. Kärnan saknar dock bäst före datum ...


Reflektion

***

Perceptionen

färgar situationen
i den oändliga variationen
Retroperspektiva 
alternativ
inför ett ännu 
okänt framtida liv
Nyfiket ser jag min tid
sakta in
invänta min ankomst
till den nya destinationen ...
... Min framtid!

*****

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-31 20:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Var framtiden han ge
kan ingen se
man kan bara gissa
och försöka ingenting missa
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP