Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verklighet


1 aprill

bilen framför farstun
hundskall
rök från skorstenen
det rasslar i köket
hemkomst
efter en dags underhåll
på båten
och katten
skriker
efter mat




Fri vers av tom boreland
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-02 00:01

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland