Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger A men inte B

Så vad fan håller du på med
Driver du med mig, eller
För har du inget bättre att komma med kommer jag
att gå och lämna dig helt ifred
För vem fan tror du att du är egentligen
Komma och säga A men inte B vilket kan ställa till med
en massor av besvär
Så kan du inte säga B får du allt klara dig själv
då mitt svar till dig är, tyvärr...

Du säger A men inte B

Ken Cassel
2/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel