Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta

Några få stationer.

Ord färdas,

rullar längs min tunga,

leker med tanken,

att det är allvar nu.

Blicken vågar,

bleka bilder,

förvandlas till färger,

i kaleidoskopet.

Och jag stiger av.

Allt det tysta växer,

kräver sin plats.

Blir,

plötsligt,

till mörka moln,

söker,

ett skydd mot regnet.




Fri vers av sargassosea
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-02 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea