Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrener


Dina rörelser

blir till en dans

i vardagens utnötta koreografi.

Gamla gester

finner plötsligt en ny mening.

Och jag hinner,

genom tunneln,

passerar höghusen,

färgerna kommer tillbaka,

syrenerna blommar igen.




Fri vers av sargassosea
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-15 21:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Faller genast för de två sista raderna!
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

sargassosea