Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut


Under huden,

dammiga urverk tickar,

belamrar mig med minnen.

Försöker bryta mig loss,

återfå min blick,

mina rörelser,

säga något om,

hur det känns

att sitta i detta rum,

när alla andra,

har tagit vägen ut.




Fri vers av sargassosea
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-09-04 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägen ut beträdde jag för min del 1984.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

sargassosea