Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började


Det började med sländan,

dess färger- du sprang förbi-

Med löven som hade fallit

i en perfekt koreografi,

och nu blev till skarpa spjut,

som snart skulle multna.

Det började med namnen,

de som gjorde världen levande

och nu bara beskrev den.

Det började med en hand utan svar.




Fri vers av sargassosea
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea