Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum



Ingen kommer någonsin att vilja se
så varför skulle jag visa det
år som flyter ut som ”vattenburen
färg på transparenta skikt”
och tid är ju en illusion så vad gör
det
jag är inget annat än animerat kol




























Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-02 17:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk jag läste som jag skriver
men så läste jag som du skrev
och plötsligt öppnades orden.
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward