Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


694.GIVNA SKÄNKTA ORD,

"sometimes is
#insignificant day#
stronger than you..."

vikes i en skål med frukter
DE är framför mig
blommar upp till VÅREN!

ASIDE!Change your costume!
Change it around!DON't FORGET...

mörka moln i klippans skugga
fryser ut ELD i is ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-02 19:33



Bookmark and Share


  petter rost
oooo, en lyrisk diamant – så stark att den kan skära genom alla verkligheter, de grymma såväl som de ljuvliga. Som den gnistrar och lyser...
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP