Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

 

 

 

Varje natt 

en mur 

mot nästa dags

möjligheter

 

gårdagens

besvikelser

avgränsade




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-03 21:32



Bookmark and Share


  WyS VIP
Mental härdsmälta! Bra beskrivet!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik