Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad här tidigare i maj 2005 - men det förmedlade budskapet har fått en ny väsentligt starkare och djupare innebörd i den tid som nu är ...


Den absoluta perfektionen

Den absoluta perfektionen
härbärgeras väl
fördold
i den ofullkomligt
allomslutande situationen ...

Det vackraste jag vet
är det ofullkomligt
undersköna du skänker mig
i den verklighet
du får mig att känna
tillsammans med dig ...

Det ofullkomliga är det
som ger oss möjlighet
att kunna utvecklas och växa
tillsammans ...

Attraktionen och kärleken
är själva grundvalen
för perfektionen!

Inte så konstigt att jag älskar dig!

©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-04 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP