Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt-OchÖver Allt

Visa mig havet,
sött som salt.
Ta mig någonstans,
överallt- och över allt.
Så jag kan finna svaret,
på andetagen mot min hals,
din värme och närhet,
fastän du inte finns här- nära mig alls.

Vår kärlek och jag var ute i krig,
eftersom jag om livet
tappade taget.
Precis som för Frankrike
i Waterloo slaget,
förlorade jag och fick känna
på nederlaget.

Förlorade dig,
förlorade allt med tiden.
Besegrad blev jag,
likt Napoleon,
i den ovan nämnda striden




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-05 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi