Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


695."I´m FLEXIBLE _I´m DEAD!"

DRAGSPEL,min kärlek,
finess i dina knappar
kallar mig dit där
min ocean av sorg täcker
gråtande sandkorn ...

och

låååÅÅÅååångt simmade jag
över kullarna då någons
blick skakade framför mig ...

EN MILJARD HAR INGET ANSIKTE!

och

flammande strålar av krysantemum
*I´m FLEXIBLE _I´m DEAD!*
brände magnolians ögon!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 19:58



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du är verkligen flexible. Du kan vara vad du vill. För du är poet och skriver fantastiska och spännande texter, som man verkligen får klura på.

"min kärlek,
finess i dina knappar"

bara som exempel. Very nice!
2019-04-07

  petter rost
En sån drypande vacker poesi, den påverkar andningen, direkt. Och du nämner 'strålar av krysantemum, jag tänker magnolia och dess mörka vithet, tunga doft.
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP