Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är mitt liv

Mitt liv och ingen annans
Ett liv som jag har fått till låns och måste lämna
tillbaka en vacker eller regnig dag
Så om någon försöker att stjäla mitt liv, måste jag
ju självklart genast försvara det, genom att börja slåss
då det inte är läge att visa sig svag

För det här är mitt liv
Mitt liv och ingen annans
Vilket inte heller får glömmas bort eller sopas
under mattan
Så bry er inte så mycket om mig, för jag klarar mig
alltid
För slutet gott, allting gott, säger jag medan jag
torkar bort svettdropparna mina
ifrån pannan..

Det här är mitt liv!

Ken Cassel
6/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-04-06 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel