Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gult är fult

Grönt är skönt
Rött är sött
Blått är flott
Svart är matt
Vit är en helt oskyldig färg
Men vilken färg skulle du kunna tänka dig vilja ha
för att få lite lycka på din lott
Själv tycker jag om vinröd metallic
Snyggt på en bil, kort och gott..

Gult är fult!

Ken Cassel
7/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-07 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel