Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2004 kom dessa ord till och publicerades här första gången - budskapet saknar dock bäst före datum när det kommer till känslan för den som är den rätta för mig ...


En bro inom mig

Någonstans
finns en bro
från då till framtiden ...

En bro jag ej tidigare visste fanns ...

Den finns likväl där
jag den aldrig sökte finna ...

Den växer sakta inom mig
trevande
strävande mot
att nå ända ut och fram till dig ...

Den bygger sig själv
utifrån en enkelt sinnrikt
komplicerad konstruktion
av välkänt material ...

Dess näring för tillväxt
är
tro, hopp och kärlek
lagom varvat och blandat
med osannolikt kloka val ...

En bro som en dag
kanske ända fram till dig når
så att du kan komma tillbaka
när du vill ...
... var gång du ifrån mig går ...

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint Peter..
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP