Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astrologen

Det finns allt ifrån blåa till röda till svarta till vita
till gråa planeter
Sist men inte minst, så finns det även gula planeter
Planeter som antingen är fulla av liv med utomjordingar
eller så är de helt utdöda
Eller rent ut sagt helt fruktansvärt våldsamma
För alla flyger de olika planeterna fritt fram i universum
som kornen flyter fram på en ödevit sandstrand
när universum hela tiden expanderar
Och här ligger du och jag och solar oss i solens glans
Ganska så fantastiskt faktiskt
Eller hur, min lilla älskling

Visst är det så, min lilla astrolog!

Ken Cassel
8/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel