Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrån arkivet


När jag kommenterar andras alster och dikter

Det är inte bra men helt okej, på gränsen
eller alldeles lagom
Det beror på i vilken vinkel man ser på det hela

Det är inte bra men ändå godkänt
På håret
Inte mycket mer än så eller det är ju kanon bra
Tjusigt
Vackert skrivet
Fortsätt i samma anda så fortsätter jag att läsa
och kommentera dig
hi hi hi

Ken Cassel
15/3-08 8/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-08 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel