Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en liten ängel du

Lyser upp vart du än kommer eller går
Är som en blixt på en klar himmel som ständigt glittrar
uppe i skyn
Alltid lika god och glad
Så det finns visst inget dåligt alls med dig, såvitt jag förstår
då vi dig en god framtid förutspår, då du ska få bli till
ett litet helgon härnere i byn
För efter alla dina goda gärningar för mänskligheten
ställer vi upp statyn...

Du är en liten ängel du!

Ken Cassel
8/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel