Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...välkommen... =)


Du är tillbaka...


Men där är du ju igen
Kommer till mig
Om natten
Du har varit borta ett tag
Men du kommer alltid tillbaka

Där är du hos mig igen
Och jag vet inuti
Att det skulle varit
Du
Hela tiden

Men där är du ju igen
I min famn
Jag håller
Ditt mjuka lilla bröst
I min hand
Drar sakta mjukt mitt finger
Längs din nakna rygg
När du ligger trygg
I min famn

Vi träffas
På alla platser
Går alla vägar
Vi har gått
Tillsammans

Vi träffas
Gör alla saker
Som vi aldrig gjorde
Mer än i dikterna
Och drömmarna

Det skulle varit Du

Nu
Sen
Alltid

Jag har saknat dig
Men Du kom tillbaka
Du kommer alltid tillbaka
Och Du är välkommen
Du är alltid välkommen
Till mig

Min älskade

Jag kan inte
Jag vill aldrig
Någonsin
Sluta drömma
Om något så vackert

Som Du...



TT

(c) 2019





Fri vers av TT
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-09 07:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fina ord om en fin känsla
2019-04-09

  Rise Little One
Åh kärleken ....
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT