Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eremiten från Transvaal

Eremiten ifrån Transvaal

vars kosthållning var minimal

blåste bort, kort och gott

när hans viktminskning nått

en nivå som var närmast total




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 09:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig limerik
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP