Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se dig även när jag blundar

För du finns där mitt framför mig hela tiden
så vackert underbar
Och det spelar ingen roll vad jag än gör
För om jag har förstått det rätt finns du här i mitt hjärta
som det sig bör, när man älskar någon
Och där lär du säkert stanna ända tills den dagen
som jag segnar ner och dör
Så det kan inte vara någonting annat än kärlek
som jag känner här innanför
Älskar ju dig
Ända sedan jag träffade på dig har det ju varit vi två
Och ända sedan dess har vi två varit som bästa vänner
Och som du vet så växer inte bästa vänner på några trän
Älskar dig så mycket
Så oavsett om jag tittar eller blundar så ser jag dig överallt
Så du finns här ständigt i mina tankar
Tankar på dig som inte vill lämna mig ifred
Så det kan inte vara någonting annat än kärlek
som jag känner..

Jag kan se dig även när jag blundar!

Ken Cassel
9/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-09 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel