Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven innan 1980 - publicerad här tidigare i juni 2005 - Förundras över hur flödets mening och innebörd ännu känns relevant att ta till sig för att ej låta insikten få falla i glömska ...


Imorgon väntar inte

Dina tårar smärtar mig
liksom din glättighet
får mig att känna lusta ...

I förrgår
var jag en människa
Igår blev jag en annan ...

En människa på flykt
i det förflutna ...

Idag
måste jag springa i kapp tiden
Om jag i morgon
fortfarande
Din glättighet vill känna
Höra dina mjuka varma ord
Se dig le med hela din kropp och själ ...

... och fortfarande vill få njuta
av dina porlande skratt ...

Och slippa se dina smärtsamt
besvikna tårar...

© Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 07:01



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gripande och bildrik. Gillas!
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP