Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handen på hjärtat

Hon tar till alla knep när hon förför
Och hon har lyckats fånga honom
För med handen på hjärtat sitt svor hon att ge honom
villkorslös kärlek
Att alltid finnas till där för honom
För han är ju trots allt hennes kung där hon ska bli
till hans drottning
En som hon mer än gärna går i döden för
Men så vill hon också visa honom att hon är duktig
på brottning
En lek med mycket smek och kel som kallas för kärlek

Med handen i fickan tog han fram en ring och på sina
bara knän, så svor han henne villkorslös kärlek
För hon är ju hans drottning
En som han mer än gärna går i döden för
Och ni kanske kan tänka er själva hur glad han blev
när hon sade att hon hade honom som första tjing
Och så här några månader senare kan man se att hon
har börjat bli lite rund
Men så väntar hon också på en småtting
Så nu finns det mycket kärlek men ingen lek
Ingen dans på rosor
Men såhär kan det gå om man hamnar innanför
damens sexiga trosor...

Med handen på hjärtat!

Ken Cassel
10/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-10 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel