Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag krockade med bilen

så trodde jag att det var adjö, du ljuva värld
Att jag var ämnad att dö
Men fick änglavakt
Kom in till sjukhuset i sista sekund
För tydligen så har gud sagt att jag skulle få en chans till
Och eftersom han har räddat mitt liv
ska jag gå honom tillmötes
och göra som han vill
och lite till
Ja, bara han hör av sig igen, vill säga?

När jag krockade med bilen!

Ken Cassel
10/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-10 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel