Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvinnliga saxofonisten

Hon stod där som ett fån på scenen
och blåste för fulla muggar i sin saxofon till publikens
vilda tjut
För alla skriker de
Fortsätt
Sluta inte
För de här tonerna som du ger får aldrig ta slut
Så det är bara att blåsa på
Hej och hå
Ja, hon vet ändå hur en saxofon ska låta ändå
Melissa Aldana..

Ken Cassel
10/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel