Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i vimlet av människor

så möter jag på dig bara sådär
Helt otroligt
Hej
Det var längesedan

Ja, det var det

Det verkar som om det är rusningstrafik här just nu
Har du lust att följa med till närmaste fik för en fika
Ta en kaffe eller en öl eller så
Bara jag och du
Jo, för då vet jag redan om ett ställe dit vi kan gå
och snacka lite skit
Lite strunt
Vill du det

Okej, men bara om det är du som betalar

Självklart, svarar han med ett stort leende på sina läppar
Därefter fuktar han sina läppar med sin tunga
medan han känner en lätt jordbävning
i ena benet
En liten lätt skakning då han håller på att tappa balansen
För när hon svarar, Ja , börjar hela jorden att gunga
Jasså, hon kommer ihåg att vi en gång i tiden hade den där
lilla romansen, tänker han
Vad kul
Hon tycks komma ihåg det
Hon tycks tänka samma som jag
Det här är sista chansen för oss båda två
Så vad jag nu än gör får jag inte blunda
Vill inte missa någonting
Jag vill ju inte att det här ska vara sista dansen..

Mitt i vimlet av människor!

Ken Cassel
10/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-10 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel