Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 maj 2002 - Det som väntade anade jag bara men förväntade mig intet ... just då ... publicerad här tidigare i juni 2005 - just nu känns det som om jag funnit den som får mig att känna mig hemma igen ...


En konkret abstraktion

Vilse, min vän ...
Känner mig vilse igen ...

Min livsenergi
håller på att ta slut ...
Behöver din närhet
Få känna din värme
och innerlighet ...

Vill ut
ur denna förhatliga ensamhet ...

Vill tillbaka
till den värld jag alltför länge
försakat ...

Vilse, min vän
Känner mig som
en konkret abstraktion ...

Irrar omkring
i ett intet
Vill få min existens
bekräftad igen ...

Jag längtar hem!

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-10 20:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Konkretiserad lägesbestämning.
2019-04-11

  AKT VIP
Delar din åsikt
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP