Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


696."THIS I CALL SHADE!"

på dina axlar SOLEN
med ynkansvärd besvikelse,
"I ´m NOT HERE TO PLAY GAMES!"
brinner med sin iver ...

pilen i spelet och spelet i JOKER,
"THIS I CALL SHADE!"
blandar balans på grenade tvivel...

"IF YOU MISS SOMETHING!"
plågas inte,inte DITT FEL att
vara dig själv i skräpakvariet

där

oscillerande rörelse av
"SPOILER ALERT!"
jongleras av bakterier...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 07:56



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
För ett ordspel är det inte bara globalt tänkande som krävs,
utan också att vara i centrum av händelser

men viktigast av allt
EN PERSONLIG DRAG!!!

2019-04-14

  Algotezza VIP
Es ist ein Sprachspiel. Ludwig Wittgenstein
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP