Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild...


Ser på en bild
Tagen för 9 år sedan
En bild
Från en tid
Då hoppet levde

Tänker på en tid
För 9 år sedan
Då du
Kom med gula
För min skull

Ser på en bild
Ser dig
Ler
Minns
Och saknar dig...




TT

(c) 2019




Fri vers av TT
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-11 13:01



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gammal kärlek rostar aldrig... det betyder att du bär på kärlek<3
2019-04-13

  Maria Sundelin VIP
Minnen som fyller livet med liv
2019-04-11

  Rise Little One
Den äkta kärleken bleknar aldrig....
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT