Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övar yogi

Inget är som jag tänkt

jag famlar,

tiderna är dyra,

Motion ger hälsa

Käckt med stavar,

jagar hälsan

Övar ryggen

På liggunderlaget

Tog mig samman

övar lite harmoni,

Brygger grönt te,

rätar på ryggen

sträckta ben

på alla fyra

motion ger

hälsa!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-11 15:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-04-12

  anits VIP
Bra gjort, blir inspirerad av dig att orka mera.
2019-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad duktig du är! Härligt att du orkar.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy