Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tutankhamuns huvudvärk

Tutankhamun vill inte väcka dig
Han har bara sån huvudvärk
som håller honom vaken om nätterna

Han kvider till där han hänger på väggen
säger att han valde inte sina föräldrar
lika lite som någon annan

De menade väl inget ont
men de fyllde honom
med sina egna fel och brister

Och du försöker somna om
släppa tankarna på vad som drev dem
fick dem att överge gudarna




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-11 20:37



Bookmark and Share


  astridchen VIP
Snyggt!
2019-05-15

  danne //
Man blir ju en sorts specialist ändå på det området , och alla kanske inte håller med om att man har brister och fel i rätt sammanhang kan tänkas. Det kan minst sagt vara lika mycket omgivningens fel .
Det är en rörande text Ghost har skrivit som jag gillar.
2019-04-15

    ej medlem längre
En fullträff denna! Bäst är att föräldrarna fyllde honom med sina egna fel och brister. Och det där med att överge gudarna. Man förstår att han behöver en Treo!
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts