Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila från livet en stund



Så trött att ordet trött förlorat mening
Så trasig att trasig inte beskriver en hundradel

Jag behöver vila
Jag behöver spa för psyket - akut
Jag behöver släppa taget
Trygg i vetskapen att du tar över

Lämna allt ansvar för mej till dej
en stund

Vill vila tryggt i att veta
att det är du som bestämmer
och styr med fast hand
Avslappnad i att veta
att du inte kommer låta mej vela
eller krångla

Jag behöver bara följa
Jag behöver bara lyda

Och klarar jag det inte kommer du hjälpa mej
genom ömsint bestraffning och kärleksfull belöning

För mej är det trygghet
För mej är det vila
För mej är det frihet







Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-12 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kram
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff