Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelkvinnan har fångat in dig i sitt nät

Och helt insnärjd som du är tänker hon nu äta upp dig
lite senare, lite diskret
För hon har all tid i världen nu när du är i hennes våld
För kanske hon vill leka lite med dig först innan
hon våldtar dig på sitt vardagsrumsgolv
Så du får vara glad om du lyckas överleva ända till
midnatt
Klockan tolv..

Spindelkvinnan!

Ken Cassel
12/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel