Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara realist och OK, lite dum kanske som lägger ut ett spontant utkast...


Inte dum...


Inte dummare än att jag vet
Min plats i ledet
Inte dummare än jag vet
Att det nog aldrig blir vi
Inte dummare än att jag vet
Att någon annan är före
Inte dummare än att jag vet
Att det ska nog så förbli...




TT

(c) 2019




Bunden vers av TT
Läst 411 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-13 10:40



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vissa vetenskaper gör ondare än andra
Kramar
2019-04-13

  Maiah VIP
En tanke slår mig.. denna kärleksfulla man varför byter han inte kö... där han är först :)
2019-04-13

  lodjuret/seglare VIP
Du talar som du har förstånd till, hur gör andra? Talar som de har 'oförstånd' till?
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT