Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdcentralen

"Vi har ingen tid kvar !"

Så er tid er ute

Men det kan vi inte ta något ansvar för




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 13:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vart tar tiden vägen
Med all sjukvård
Som stänger
För att de
Har för
Lite
Per
so
na
l?


2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP