Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


697.PRAYING FOR YOU!

för vårstråle
"I´m ALWAYS IN your CORNER!"
inga fönster ingen dörr...

DESS PULS OROVÄCKANDE!...

VÄRLDENS ANDETAG i yrsel
och jag är dess lacuna...
i yrsel"PRAYING FOR YOU!"

varför och därför ...
icke förklarligt ...varför...
"YOUR ARMS IS NOT AROUND ME!"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP