Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det som du sa till mig

som gjorde mig riktigt arg
Och eftersom jag blev upprörd är det inte heller
så konstigt att jag började yla som en varg
Undrandes var du hade fått allt ifrån
För du om någon borde känna mig bättre än så

Det var det som du sa till mig, som gjorde mig
riktigt ledsen
Och eftersom jag blev upprörd kunde jag inte
heller hålla tillbaka mina känslor
För ifrån mina ögon kom det en och annan liten tår
Ja, jag undrade var du hade fått allt ifrån
För du om någon borde veta bättre än så att jag
aldrig medvetet skulle göra någon illa
Så pass illa att det blev till ett öppet sår..

Det var vad du sade till mig som fick mig att
spetsa öronen!

Ken Cassel
14/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel