Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver ner alla mina tankar

och känslor på ett papper för att kunna reflektera mig själv
Som om jag tittar in i en spegel där jag kan se min egen själ
Och om jag sen har råkat skriva ner någonting som jag
själv kan misstolka kan jag ju alltid rätta till mina fel
För det sista som jag vill är ju att bli utanför mig själv
då det inte är någon lek att vara helt borta i huvudet...

Jag skriver ner alla mina tankar!

Ken Cassel
14/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-14 20:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan nog vara bra, för då kommer man ihåg bättre...och tänk vad trevligt att kunna läsa någon gång i framtiden...
2019-04-20

    ej medlem längre
Nej exakt, ingen lek det där
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel