Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå kunde nå fram till dig

Om jag ändå kunde få se dig le
Då skulle det vara ett genombrott och något
som jag gärna lever med
För på något sätt så ska jag ju bara lyckas rasera
hela din mur som du har byggt upp för dig själv
Men det gäller bara för mig att jag kommer på hur
Så ge mig bara en liten stund, så att jag kan tänka
För på något sätt ska jag ju bara lyckas få ut dig
ur din bur
Ja, ja det lovar jag dig
En mur som ändå inte är något bra att ha
Så nu är det på tiden att jag når fram till dig och
hjälper dig att göra din dag
För det är väl det som goda vänner är till för...

Om jag ändå kunde nå fram till dig!

Ken Cassel
15/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-15 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel