Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelska hur konstigt det än är


Kitchensinking

I am sorry for being a disappointment
I am sorry you felt compelled to give up custody
I am sorry I never took those drivers lessons
I am sorry I never finished school
I am sorry I never heard from you in years
I am sorry you think I only call you when I need money
I am sorry you think I will do poorly in life
I am sorry you think I am gay
I am sorry you think I am lazy
I am sorry you think I am worthless
I am sorry I never threw away those prescription pills
I am sorry for not just getting over it
I am sorry for overspending
I am sorry about the constant mess and dirty dishes
I am sorry for being too sensitive
I am sorry for being inadequate
I am sorry you find my talents insignificant
I am sorry you and your wife thinks I am a "shitty human being"
I am sorry I made you physically ill from loss
I am sorry for not buying you presents on Fathers Day
I am sorry for not sharing your values
I am sorry I have my mothers features

I am sorry for everything
and I am sick of it
















Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-15 21:08



Bookmark and Share


  Engel
Way to throw that shit down the garbage disposal! Kitchensinking, indeed.

If he had half a mind, or half a heart, he'd be bursting with pride.
2019-05-04

  morgonstjärna VIP
förresten din engelska är bättre än min
2019-04-18

  morgonstjärna VIP
fantastiskt sorgligt alltsammans
men varför be om ursäkt ?
kunskaper behöver vi inte ha på papper livet är den bästa skolan. hur många värdelösa oduglingar finns inte med travar av betyg som finns på sjukhus skolor mm och gör livet till ett living hell för de som utsätts för dem.
det är de små udda som är viktiga, de är kittet mellan fogarna !

2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward