Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förbannade kärleken till skrivandet


när jag hälsar på den schizofrene
förstår jag min helhet
när den hungrande krälar vid mina fötter
min mättnad

men ändå
ändå måste jag
formulera mig

konfigurera
konfirmera
konstatera

jag finns

och jag kan förgås
jag med

så det så !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 09:52



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det är ett helvete att allt är meningsfullt
2019-04-17

  alicja lappalainen VIP
detta beteende har sitt ursprung i förvissningen att vi är en norm.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP