Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Det är storm
Så man lägger sig ner
För att inte blåsa iväg
Och för att vänta på att det går över

Vinden gör att huset skakar

Om du håller hårt i min hand
Så kommer jag ihåg:
Allt är ok så länge vi är tillsammans




Fri vers av Blork
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-17 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork