Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin jobbas det på...


Att bara vara glad för!

Sakta går jag här i solen
känner vårens sköna vind.
Blick för mig ned till violen
intill en skön lind.
Ögat följer glatt det nya
som tåras av allt det ser.
Så med ens blir tåren stilla
stannar, ögat ler!

Mitt i vårens sköna skimmer
med solens hand på min rygg
då mycket väl jag förnimmer
solen tar bort mygg!
Stilla står jag här och tänker
på allt vackert som oss når
det livet oss alltid skänker
nytt år och fin vår...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt