Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill utbringa mig smärta

Sikta då mot mitt hjärta med
olycklig kärlek och sådan där annan skit
Ja, jag har varit med förut, så jag vet om hur det
känns när det gör ont
Men om du nu vill göra illa mig
Sikta då mot mitt hjärta
Eller lämna mig nu ifred så att jag kan gå och slicka
rent mina sår
Ledsen över att du vill göra illa mig
Den som älskar och tycker om dig

Sikta mot mitt hjärta om du nu hatar mig så mycket
Eller lämna mig nu ifred så att jag kan börja
tänka klart igen

Sikta mot mitt hjärta med
olycklig kärlek och sådan där annan skit..

Ken Cassel
19/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel