Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris


Min son förstår nog inte detta.


När vi fiskar i en båt i södra trakten av Sverige.


Min guldresa med en av mina hjältar.


Som jag vet att komma ta sitt ansvar.


Sin plikt.


Vad han inte förstod.


Var att min Morfar satt med i båten.


Vi hade en veteran i båten.


I mitt sinne.


Morfar gav mig fiske.


Och det ville jag ge en viss kille.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-04-20 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP