Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eppu


Eppu Normaali


Får alltid mig att må bra.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-04-20 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag minns dem.
Och Pelle Miljonaa Oy.
Likaså Tervet Kaadet.
Jag kanske stavar fel...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP