Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 11/9 2001

rasade tvillingtornen World Trade Center efter ett
terror angrepp
Den 11/9 i år 2019 så är det 18 år sedan det hände
Vart tog den här tiden vägen då det känns som om
det hände igår
För ingenting har förändrats till det bättre under
den här tiden
Snarare tvärtom
Terrorbrotten har börjat att bli vardagsmat numera
Nästan som om de har blivit till en fluga..

Ken Cassel
23/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel