Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILA

VILA

ingen kan som du
väva en tråd i mina drömmar
själens blåa spegel blir
en skimrande nyans rikare

får jag vila vid din sida
vaknar min själ med ett
mjukt leende och min kropp
med hunger och längtan

vill du vara vid min sida
kan jag möta din blick
när lockelsen är där
då ord och öde pockar
och allt är just bara vi




Fri vers av BitterSweet
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-06-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet