Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är helt vindstilla ute

när jag speglar mig själv i det blanka vattnet
För här sitter jag helt ensam på en stor sten och tittar
ner i vattnet medan morgonsolen går upp i fjärran
Medan fåglarna kvittrar så vackert i träden alldeles
bakom mig
Och jag tycker att det är så vackert och fridfullt härute
Inte en människa så långt ögat kan se, så nu när solen
tittar fram vid horisonten, kan jag inte göra
så mycket annat än att le och bara älska ögonblicket
En sån skön och harmonisk känsla
Helt underbar
Det är som om jag har målat en vacker tavla i mitt huvud
Ett vackert fotografi som nu har etsats sig fast
i mitt minne
Något som jag spar på

Det är helt vindstilla ute
Morgonstund har guld i mun!

Ken Cassel
23/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel